Markuse kogemus: paindlik tööviis Foxways

Tänapäeval otsivad noored üha enam võimalusi, kuidas töötada viisil, mis annab neile vabaduse ise oma aega juhtida. Karl Markus Kurs, hakkaja noormees, on leidnud endale sobiva lahenduse GoWorkaBiti kaudum, mis on Eesti suurim tööampsude ja paindliku tööjõu portaal. GoWorkaBit võimaldab teha nii ühekordseid tööampse kui ka kandideerida tööandja juures püsivasse paindlike töötajate tiimi ehk Hubi. Nii saad kõik püsiva töö hüved, kuid sulle jääb alles paindlikkus tööpäevade hulga ja tiheduse üle. See sobib ideaalselt noortele, kes vajavad tööd, kuid ei taha või ei saa siduda end täistööajaga või pikkade lepingutega.

Markuse jaoks viis see platvorm ta Foxway juurde – innovaatilisse ettevõttesse, mis tegeleb elektroonikaseadmete taaskasutuse ja eluea pikendamisega. See on suurepärane näide, kuidas paindlik tööviis võib avada uksi huvitavatesse ja tänapäevastesse valdkondadesse.

Tule sina ka Foxwaysse tööle

Soovid liituda meeskonnaga, kus iga päev toob uusi väljakutseid ja võimaluse töötada tipptasemel tehnoloogiaga? Loe lähemalt ja kandideeri Foxway tiimi!

Miks GoWorkaBit ja paindlik tööviis?

„Ma otsustasin liituda GoWorkaBitiga, sest soovisin lihtsalt leida kuskilt tööd,“ ütleb Markus otse. Täiskohaga töökoha leidmine polnud lihtne ja seetõttu pidi ta mõtlema paindlikumatele lahendustele. Just siin tuli GoWorkaBit appi. „Valisin paindliku tööviisi, sest teist valikut ei olnud,“ tõdeb Markus, kuid lisab, et see osutus paremaks valikuks, kui ta esialgu oodata oskas. GoWorkaBiti kaudu töötamine on talle pakkunud võimalusi, mis aitavad tasakaalustada töö- ja eraelu ning annavad võimaluse töötada just siis, kui see sobib tema graafikuga.

Tööpäev Foxways – huvitav ja vaheldusrikas

Markuse tavaline tööpäev Foxway’s on rutiinne, kuid just selline, mis talle sobib. „Jõuan 8:30ks kohale, tervitan tiimliidreid, annan allkirja kiibi vastu ja asun tööle,“ kirjeldab ta. Kuigi töö võib näida korduv, on Markuse jaoks iga päev huvitav ja erinev. Ta töötab peamiselt telefonidega, otsides nende probleeme ja lahendades neid. „Igal telefonil on erinevad probleemid, ja mina teen kindlaks, millised need on. Siiamaani ei ole olnud igavat tööpäeva,“ lisab ta.

Markus naudib oma töö spetsiifikat ja väljakutseid, mis teda iga päev ees ootavad. Isegi, kui ta töötab peamiselt iseseisvalt, teab ta, et vajadusel saab alati juhendajatelt abi. „Kui tõstad käe, siis tullakse appi. Aga mulle meeldib ise käia juhendajate juures – nii saan ka jala sirgu lasta,“ räägib ta humoorikalt.

Uued oskused ja tuleviku perspektiivid

Kuigi Markus ei ole varasemalt palju töötanud, on Foxway’s omandatud oskused juba tema tulevikku silmas pidades väärtuslikud. „Olen omandanud erialaseid teadmisi, mis loodetavasti tulevad kasuks, kui ma pikalt veel Foxways töötan,“ räägib ta. Kuigi tulevikuplaanid pole veel selged usub Markus, et igasugune töökogemus ja oskuste arendamine tuleb tulevikus kasuks.

„Vastutustunne on mul terve elu olnud, aga hoolsus on siin Foxways kindlasti paranenud,“ lisab ta. Need oskused ja teadmised, mida ta igapäevatöös rakendab, aitavad tal tulevikus kindlasti ka teistes eluvaldkondades edasi liikuda.

Töö ja eraelu tasakaal – ideaalne kombinatsioon

Markuse jaoks on üks suurimaid eeliseid just paindliku tööviisi võimalus tasakaalustada töö ja eraelu. Ta tunnistab, et töö meenutab talle kooliaega, kuid samas kaotamata aega ja energiat ebaolulisele. „Kui koolis veetsime suure osa ajast õppides midagi, mis tundus mõttetu, siis Foxways on iga väikegi detail oluline,“ räägib ta. Markus tunneb, et kuigi ta töötab rohkem, kui tal on vaba aega, ei tekita see talle ülekoormust. Koos sõbraga töötamine muudab kõik veelgi nauditavamaks ja tööpäevad mööduvad kiirelt.

Tööampsud annavad talle vabaduse töötada siis, kui see kõige paremini sobib, võimaldades samal ajal keskenduda ka muudele olulistele eluaspektidele. Markusele pakub rahulolu teadmine, et tema töö aitab keskkonda paremaks muuta, pikendades elektroonikaseadmete eluiga ja aidates kaasa nende taaskasutusele.

Tule sina ka Foxwaysse tööle

Soovid liituda meeskonnaga, kus iga päev toob uusi väljakutseid ja võimaluse töötada tipptasemel tehnoloogiaga? Loe lähemalt ja kandideeri Foxway tiimi!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top