Rauno kogemus: Foxways paindlikult töötades on rohkem aega perele ja hobidele

Tänapäeva kiire elutempo ja mitmekülgsed kohustused on paljudele väljakutseks, mistõttu otsitakse võimalusi, kuidas tasakaalustada töö, pere ja hobid. Rauno Kullas leidis selleks ideaalse lahenduse GoWorkaBitist, mis on Eesti suurim tööampsude ja paindliku tööjõu portaal. GoWorkaBit võimaldab teha nii ühekordseid tööampse kui ka kandideerida tööandja juures püsivasse paindlike töötajate tiimi ehk Hubi. Nii saad kõik püsiva töö hüved, kuid sulle jääb alles paindlikkus tööpäevade hulga ja tiheduse üle. See sobib hästi inimestele, kes soovivad teha lisatööd või ei taha või ei saa siduda end täistööajaga või pikkade lepingutega.

Tule sina ka Foxwaysse tööle

Soovid liituda meeskonnaga, kus iga päev toob uusi väljakutseid ja võimaluse töötada tipptasemel tehnoloogiaga? Loe lähemalt ja kandideeri!

Miks GoWorkaBit ja paindlik tööviis?

Rauno on veendunud, et paindlik töö on parim lahendus tema elustiilile. „Olen paindliku tööviisi usku, sest see annab rohkem aega perele, koolile ja hobidele,“ ütleb ta. GoWorkaBit platvorm võimaldab tal ise valida, millal ja kus ta töötab. Protsess on lihtne: pärast registreerimist GoWorkaBiti kasutajaks saad vaadata läbi platvormil olevad tööpakkumised. Iga tööpakkumise kirjelduse juures on selgelt näha millal ja kus töö toimub, samuti töö sisu ja tasu. Rauno jaoks oli oluline leida midagi suveks ja kui ta Foxway töökuulutust nägi, otsustas ta kohe kandideerida. „Foxway pakkumine jäi kohe silma – see oli täpselt see, mida ma otsisin,“ lisab ta.

Tavaline tööpäev Foxways – tehnoloogia ja nostalgia käsikäes

Rauno tööpäev Foxways on täis tehnilisi väljakutseid ja huvitavaid seiklusi. Tema põhiülesandeks on erinevate nutiseadmete testimine spetsiaalse diagnostikatarkvara abil. „Töö nõuab nii täpsust kui ka süsteemsust – sa pead olema kiire probleemide lahendaja,“ selgitab Rauno. Kuigi töö on tehniline, toob see kaasa ka nostalgiat. „Lahe on näha, kuidas seadmed on ajas edasi arenenud ja mõnikord tekib nostalgiline tunne, kui näed vanemaid mudeleid,“ lisab ta.

Tööampsude paindlikkus võimaldab Raunol keskenduda igapäevaselt sellele, mis talle meeldib – uute seadmete uurimine, oma oskuste arendamine ja probleemide lahendamine. Ta naudib ka kolleegide seltskonda, kes on erinevate taustade ja kogemustega, ning see muudab töökeskkonna vaheldusrikkaks ja inspireerivaks. „Meeskond on kirev ja lahe – alati on midagi uut õppida,“ sõnab ta.

Paindliku töö eelised – oma aja peremees

Rauno jaoks on paindlikkus suurim eelis GoWorkaBiti kaudu töötamisel. „Saan valida päevi, kus tegelen hobide ja isiklike projektidega või abistan vanemaid maakodus,“ räägib ta. GoWorkaBiti Hubi süsteem võimaldab tal hõlpsalt kohandada oma töögraafikut nii, et ta saab pühendada piisavalt aega ka perele ja vabaajategevustele. Kui ta leiab Foxway ülespandud graafikutes vahetused, mis sobivad tema ajakavaga, saab ta end kohe selleks kirja panna.

Uued oskused ja areng tööampsudest

GoWorkaBiti kaudu töötades on Rauno omandanud ka uusi oskusi, mida ta saab tulevikus rakendada. „Olen õppinud probleemide lahendamist kiirelt ja efektiivselt,“ ütleb ta. Lisaks sellele on GoWorkaBiti platvorm aidanud tal arendada enesekindlust uutes olukordades, sest platvormi tööampsud toovad iga kord kaasa uusi väljakutseid. „Ei tasu karta uusi kogemusi – algul võib kõik tunduda keeruline, aga kui pühendud näed alati tulemust.“

Töö ja eraelu tasakaal – vähem stressi, rohkem kvaliteetaega

Paindlik tööviis on toonud Raunole olulisi muutusi ka töövälises elus. „Leian rohkem aega lähedastele ja stressi on vähem,“ räägib ta. Tänu GoWorkaBiti süsteemile saab ta töö ja eraelu vahel paremat tasakaalu hoida, mis omakorda aitab vältida läbipõlemist. „See on lihtsustanud minu elu prioriteetide seadmist ja aidanud mõista, mis on tegelikult tähtis,“ lisab ta.

Tule sina ka Foxwaysse tööle

Soovid liituda meeskonnaga, kus iga päev toob uusi väljakutseid ja võimaluse töötada tipptasemel tehnoloogiaga? Loe lähemalt ja kandideeri!

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top