GoWorkaBit kasvab ja muutub: uued võimalused, uus nägu

Meie igapäevaelu muutub pidevalt – ja nii ka GoWorkaBit. Kui alustasime, keskendusime ühekordsetele tööpakkumistele – tööampsudele. Tol hetkel polnud võimalik lihtsasti endale kedagi lühikeseks perioodiks või üheks projektiks appi kutsuda. Tänaseks on aeg ja kogemus näidanud, et meie võimalused ulatuvad sellest palju kaugemale.

Mis on Hub ja miks see oluline on?

Viimase paari aasta jooksul oleme loetud klientidega arendanud välja püsivama lahenduse, mis seni kandis nime Multiamps. Nüüd on teenuse uus nimi Hub, et paremini ühekordsest tööampsust eristuda ja selgemalt viidata paindlike töötajate tiimile.

Ettevõtted saavad luua meie platvormil endale paindlikest töötajatest tiimi – Hubi. Sinna liidavad nad inimesed, kes on käinud ühel tööampsul ja klapp on mõlemalt poolt hea olnud. Nii on tiimis ettevõttele tuttavad ja koolitatud inimesed. Kamba peale täidavad tiimiliikmed üles pandud vahetused ära. Nii saab ettevõte kindlustunde, et töö saab alati kenasti ära tehtud.

Töötajad saavad tiimiliikmena planeerida oma sissetulekut oluliselt paremini, sest vabadele vahetustele ei pea kandideerima, vaid saad ennast lihtsalt kirja panna. Seejuures säilib tööampsust tuntud täielik valikuvabadus otsustamaks tööpäevade tiheduse ja arvu osas. Nii saab töötaja kindlustunde, et töökoht on stabiilne.

Iga ettevõtte Hub on selle ettevõtte paindlike töötajate keskus meie platvormil.

Mis muutub?

Alates 17. septembrist:

  • Uus veebileht: meie värske koduleht annab põhjaliku ülevaate nii tööampsude võimalustest kui ka Hubi lahendusest, et nii tööandjad kui tööotsijad saaks lihtsalt ja kiirelt leida vajaliku info.
  • Multiampsust saab Hub: praegune nimi Multiamps muutub ametlikult Hubiks nii platvormil kui ka automaatkirjades. Platvormi funktsioonid, välimus ja tööpõhimõtted jäävad samaks, seega ei pea Sa oma harjumustes muutusi tegema.
  • Esmalt eestikeelne versioon: kõigepealt rakenduvad muudatused meie eestikeelses veebis ja platvormil, teised keeled järgnevad umbes kuu aja pärast.

Mis Sind ootab?

Uuenduste rakendamise ajal võib juhtuda, et kohtad nii vana kui ka uut formaati paralleelselt – ja see on täiesti normaalne. Me soovime teha selle ülemineku võimalikult sujuvaks, et Sa ei peaks oma töös ega tegemistes midagi kohandama. Nii ettevõtete esindajad kui ka tööotsijad saavad jätkata GoWorkaBiti kasutamist täpselt samamoodi nagu seni.

Miks me muutume?

Muudatused ei sünni üleöö, need peegeldavad arengut, mida oleme koos oma partnerite ja kasutajatega läbi teinud. Ühiskond ja majandus muutuvad kiiresti, mistõttu on meie ülesanne pakkuda lahendusi, mis vastavad tänastele vajadustele. GoWorkaBiti Hub ja uus nägu on samm suuremast arengust, mis hõlmab ka tulevikule suunatud platvormi arendamist.

Leave a Comment

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Scroll to Top