Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Tule meile appi sotsiaalmeedia turundaja! :)

Me usume GoWorkaBitis sellesse, et inimestel peab olema vabadus ja võimalus ise valida kus ja millal nad tööd teevad. Paindlikud töösuhted, projektipõhine töö ja innovatsioon, mis muudab selle võimalikuks – need on asjad, mille pärast me hommikuti arvuti taha istume ja tööampsu kaupa maailma muudame :)

Maailma saab muuta ainult koos ägedate inimestega ja meil oleks väga hea meel enda sekka kutsuda sotsiaalmeedia turundaja!

Vajame abi igapäevaste online reklaamide haldamisega. See tähendab, et reklaamid tuleb AdWordsi ja FB’sse jooksma panna,  seejärel monitoorida, kuidas neil läheb ja nõrgad reklaamid kinni panna ning tugevatele versioone juurde teha.

Igapäevased reklaamid on meil hetkel:
– uute tööampsajate leidmine + remarketing
– uute ettevõtete leidmine + remarketing
–  tööampsude promomine nii FB’s kui ka Intercomis (see on meie suhtlusvahend GWB kasutajatega)
Kord kuus mõtleme koos välja uusi kampaaniaid, mida testida.

Tulenevalt neist ülesannetest on vajalikud oskused: AdWords; Google Analytics; Facebooki Ad manager, võime analüüsida saadavat datat ja reklaame järjest paremaks tuunida :)

Meiega võid Sa liituda soovi korral projektipõhiselt, aga kui kõik klapib ja meile koos meeldib, siis on ka püsisuhe võimalik ;)
Tööd ja tegemist online turundusega on hetkel u 20 tundi nädalas, ehk siis poole koormusega.
Asukohta ja tööaega võid vabalt valida ise :)

Kui Sind huvitab see, millega me GoWorkaBitis tegeleme ja Sul on olemas ka juba kogemusi sotsiaalmeedia turundusega, siis saada palun mulle e-mail kei@goworkabit.ee ja kirjelda natuke ennast ja seda, mida seni teinud oled. Lisada võid ka linke oma profiilile või tehtud töödele :)
Tee seda enne 21.02!